tisdag 25 oktober 2011

Presenter


Till mina fina vänner i Gnesta bakade jag biscotti med kardemumma, en underbar spröd skorpa som jag blivit fullständigt besatt av på sista tiden. Ett par sådana och en god kopp te och kvällen har nått sin fulländning. Det bästa är nästan att barn och karlar inte tycker att de är så märkvärdiga, så man får ha dem för sig själv.


Av en bit tapet gjorde jag en påse enligt samma beskrivning som när jag gjorde papperslyktorna häromdagen. Denna gång använde jag limpistol eftersom tapet är ganska styvt och därför behöver lite starkare grejer.


Sötaste pysselprinsessan fick äntligen vintagediademet, som jag gjorde med henne i åtanke hela tiden. Det är så roligt när saker når sina rätta ägare. Och ingen kunde vara finare än hon i det diademet. En beskrivning över hur du gör det och blommorna finns här.
.

7 kommentarer:

  1. Åh vilket underbart diadem du skapat! I love it! =) <3

    Kraaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga gå bort-presenter du fixat! Dom blev säkert hur glada som helst dom som fick dom.

    SvaraRadera
  3. Du är så påhittig!
    Gillar din påse, hur många ggr har man inte stått utan? Ska kolla länken nu..
    Lägger dig på min lista så jag kan hålla koll på dina fiffigheter!

    kram

    SvaraRadera
  4. Guuuuud så fin etikett du har gjort för skorporna. Så himla kul att se så kreativa lösningar och idéer när man ger bort lite DIY presenter. :)

    SvaraRadera
  5. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...