onsdag 25 maj 2011

Tapetprover


Jag beställde hem tapetprover från Måleributiken för ett par veckor sedan. De är så sympatiska: de två första tapetproverna är gratis, resten kostar 20 kr för en meter. Jag har en färdig plan för fyra av proverna. Vad som händer med resten återstår att se.


Två Josef Frank-motiv och två William Morris, resten var lite blandat. Men oj, vad svårt det var att välja bland alla underbara tapeter! Genomgående tema blev - omedvetet - blommor med vissa inslag av fåglar och andra djur.


6 kommentarer:

 1. Tack för tipset om hur man beställer små tapetprover! Har undrat hur man gör ;O) Jag har lite ideér om att klistra på dem på burkar. Tror det kan bli snyggt. Tack för en fin blogg förresten! Första gången jag tittade in hit. Mvh Anna

  SvaraRadera
 2. så härligt! Jag älskar Franks tapeter och tyger! Visste inte att man kunde beställa tapetprover, men ska testa det nu.
  Ha en fin dag!
  Ullis

  SvaraRadera
 3. Tapetprover är ju bästa pysselmaterialet! Snygga har du valt också. Så kul! :)

  Jag önskar dig en fortsatt härlig torsdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Åh vad spännande, ser fram emot att se vad du har för projekt.
  Ett "småländskt" tips om man vill ha tag i tapeter är annars att gå till närmaste tapetaffär och be att få de gamla tapetpärmarna som ej används längre.
  Bitarna är i och för sig mindre, men kanon till en hel del pyssel de med.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Halloj!
  Kul att du tittade in, så roligt att hitta nya bloggar. Jag har också skickat efter tapetprover från Måleributiken, bra att ha till lite av varje...just nu står ett par bara som dekoration på skrivbordet men så småningom ska jag hitta på något att göra med dem.
  Jag känner igen det där med att bara 'trycka' ner plantorna men skärpte mig också i år...he he.

  Må så gott! /Tina

  SvaraRadera
 6. Ja, Måleributiken är verkligen grymma att bestaälla från. Man får väldans mycket tapet för lite pengar!
  BLir spännande att se va du har för planer för dina prover. :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...