måndag 25 juli 2011

Vilka är ni?


 Jag ska snart vara med i ett kul sammanhang som jag än så länge inte kan avslöja. Men i samband med detta uppstod frågan vilka jag skriver för? Självklart har jag min egen föreställning om det men kanske är ni en betydligt mer blandad skara än jag kan föreställa mig. Jag är bara så oerhört tacksam och smickrad över att så många besöker mig och är intresserad av det jag skriver och gör.

Så om du har lust får du gärna skriva ner några rader om vem just du är och 
varför du besöker min blogg. 
.

9 kommentarer:

 1. Det kan vi väl ordna... :-)

  30-åring från Stockholm som är en pysseltok. Syr, virkar, målar, klipper och klistrar. Och givetvis kikar jag in här regelbundet eftersom dom delar med dig att så mycket fina och roliga pysseltips och härliga bilder.

  SvaraRadera
 2. Här är en 26-årig tjej som besöker din blo för att få inspiration och tips! Är arkeolog och sysslar mest med pyssel/hantverk av historisk karaktär - som ex. nålbindning och brickbandsvävning. Nåt mer du undrar? =)

  SvaraRadera
 3. Hej hej! 37 år, bor i Finland och pysslar och grejar och fixar på gammalt hus. Gillar att följa med din pyssliga blogg och få inspiration!

  SvaraRadera
 4. Hej Stella kallas jag för. Har inte följt din blogg länge. Hittade den för några veckor sen. Men jag är en tjej i Vimmerby, Småland. Som gillar att sticka och virka och pyssla ibland. Men gillar väldigt mycket att läsa om saker som kan inspirera en till nya saker. (förresten kunder jag inte kommentera med open-id?!)

  SvaraRadera
 5. Japp....Marias Hörna tittar in för att din blogg ger inspiration om en massa kul grejer. Fina idéer mm. Lite kreativitets inspiration om jag säger så.
  Glad att jag hittat din blogg ♥ Kram från Maria

  SvaraRadera
 6. Hej, jag är en gammal, i 2 bemärkelser ;) vän som tycker det är mysigt att kika in här med jämna mellanrum. Gillar ditt sätt att skriva & dina bilder är inspirerande. Är ju ingen pysseltjej direkt, men trädgård gillar jag även om tiden är mycket knapp. Må gott! Anna Stoltze

  SvaraRadera
 7. Och jag hittade hit för en tid sedan och fastnade för dina fina bilder och välformulerade inlägg. Uppskattar att du delar med dig av tips och beskrivningar också. Jag är är intresserad av i stort sett alla sorters slöjd/hantverk/pyssel, tycker om att återbruka och använda alla möjliga material. Snart 32 år och boende i Dalarna.

  SvaraRadera
 8. Hej! 35 år, livsnjutare & tacksamhetsfreak, gillar alldeles för många olika grejer men familjen och hunden mest! Gillar blandningen på din blogg!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 9. Stockholmska som bor i en 1:a i stan, älskar alla sorters pyssel och att fota, och har en blogg för vardera hobby. Kikar in här titt som tätt för de inspirerande pysslen och beskrivningarna.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...