tisdag 22 november 2011

DIY: Julgranshänge


I går gjorde jag dessa små fina hängen i papper. De är härligt gammaldags och jag tycker så mycket om formen. Jag gjorde totalt sex stycken, lite pilligt var det men det är alltid lika tillfredsställande att tillverka fina saker av så enkla material som papper och lim. Beskrivningen på hur du gör dem hittar du här, tillsammans med nedladdningsbara mallar.

7 kommentarer:

 1. Jätte söta! Jag har gjort liknande innan men bara använt cirklar som mallar, det här blev ju ännu snyggare så den idén tänker jag testa! Och papprena är ju jätte snygga.
  Ha det så fint idag!
  Kram
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Jätte fina kreationer =)
  Önskar dig en trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Men visst har du gjort dem utan platt baksida (som det var i beskrivningen)? Hur många delar behöver man då, 8 eller 10?

  SvaraRadera
 4. Verkligen söta! Jag har inte kommit längre än till planeringsstadiet men jag har några liknande på gång här hemma. :-)

  SvaraRadera
 5. Håhå jaja, nu har jag testat att göra dessa. Den första häftade jag ihop men nu satte jag mig och gjorde en som jag faktiskt limmade. Blev ju bättre än med häftklammer men snygga blev de inte. Duger på långt håll och svaga ögon. :)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fint pynt, tror jag måste testa själv! :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...