lördag 27 april 2013

Kakel i husvagnen * Tiles in the caravan

Warm and cold colours

För några år sedan köpte vi en  gammal husvagn från 80-talet som vi har använt flitigt sedan dess. Jag har länge tänkt fixa till den lite på insidan men samtidigt har man så mycket annat att fixa med på våren, att det alltid kommit i skym undan. Nu har jag dock en plan som jag tänkte skrida till verket med. Jag har länge tänkt att jag vill skoja till köksdelen i husvagnen och sätta något på väggen ovanför diskbänken och spisen som liknar mosaik eller kakel. Riktigt kakel funkar ju inte, eftersom väggen rör så mycket på sig, så jag tänkte skriva ut kakelplattorna på papper och tapetsera dem på väggen istället. I inlägget ser ni några olika kombinationer som jag funderar på. Kom gärna med smakråd!

Cold colours
  
A few years ago we bought a caravan from the early 1980s. We have been using it a lot since then and I have always thought I would style it a bit on the inside. Then the spring and summer comes with all other projects that needs to be done and the caravan styling project have been set aside. This time though, I have a plan. I want to make the kitchen part nicer and have decided to put tiles over the sink. Not real tiles of course, put printed once that i can use like wallpaper. I have some suggestions in this post - feel free to come with advise!

Varm collage

Warm colours

Cold collage3 kommentarer:

 1. Gillar kombinatione både varmt och kallt:-)

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé! Jag är ju såld på marockanskt kakel så jag tycker allt är lika snyggt. Ska ha det framför öppna spisen och har velat i veckor om vilket jag ska ha. Alla är ju så snygga!
  Kram

  SvaraRadera
 3. ooohhh...vad fint det kommer att bli! jag röstar för det varma för om jag inte minns fel så går andra delar av husvagnen i vinröda toner.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...