torsdag 2 augusti 2012

Nybakat på altanen * Fresh-baked buns on the patio

Idag bakar jag bullar: kanel och vanilj. På måndag börjar jag arbeta igen efter semestern och det känns som om man inte kan baka bullar då, det måste ske på semestern. Så är det ju inte men den där känslan av att man måste hinna med det allra sista somriga under sista semesterveckan är så stark idag. Vaniljbullarna är fyllda med smör, socker, vaniljsocker och en påse marsansås, bara själva pulvret. Det tipset har jag fått från Sofia med fina bloggen Hildas hem.

I am baking buns today, two kinds: cinnamon and vanilla. In those with vanilla I have butter, sugar, vanilla and vanilla custard powder. The kids eat it on the patio and drink elderberry lemonad.

2 kommentarer:

  1. Gud så gott det ser ut!!
    Jag har faktiskt också precis bakat bullar, så att... :) Ljuvligt är det!
    Kram till dig/Anna

    SvaraRadera
  2. http://rebeccasdiy.blogspot.se/2012/08/nybakat-pa-altanen-fresh-baked-buns-on.html 2012-08-02
    Ingen dum idé :) Det där ser väldans gott ut, man kanske skulle köra ett bak, måste bara fixa plats i frysen först på nåt sätt... Jättefin kanna.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...