lördag 26 februari 2011

The Mantlepiece


Jag är mycket svag för amerikanska hus och deras inredning. I många amerikanska villor finns en öppen spis, ibland till och med en fejkvariant. Oavsett om de är äkta eller oäkta så är de stora och maffiga med en rejäl spiselkrans/hylla och finns ofta på mitten av en vägg, inte i ett hörn som är vanligt här.  'The Mantlepiece' dekoreras ofta rikligt utifrån årstid och högtider. 

I vårt hus har vi en öppen spis med en kamin i, i ett hörn naturligtvis. Inspirerad av amerikanska inredningstidningar och bloggar har jag börjat dekorera spiselkransen på olika sätt.


Eftersom vi fortfarande eldar i kaminen kan jag inte ha levande grönska på spiselkransen. Då kommer mossbollsträden väl till pass. Här finns en beskrivning på man gör dem. Över spisen hänger min kristallmobil.
2 kommentarer:

  1. Set verkligen jättefint ut! Och jag gillar mossbollsträden skarpt. Ska prova att göra ett eget nån gång!

    Önskar dig en härlig lördag!

    SvaraRadera
  2. WE SHOULD FUCK. Like right now, right here. Hard, fast. Pin me down, kiss me hard, look me in the eyes and fuck me like you’ve never fucked someone before. Hey, i am looking for an online sexual partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...