söndag 3 juni 2012

DIY Popcornstånd * Popcorn stand



På tisdag har storebror klass sommarfest. Vi håller tummarna för fint väder så att vi kan hålla oss ute hela kvällen. Det är jag tillsammans med en annan klassförälder som arrangerar festen och för att våra barn ska få känna sig lite delaktiga så ska de få sälja popcorn och ballonger till sina klasskamrater. Jag har gjort ett litet biljetthäfte - precis som till tivolikalaset - och där finns en biljetter som går att betala med i popcorn- och ballongstånden där min son och hans klasskamrat ska stå och sköta försäljningen. Idag gjorde jag stånden med tanken att de ska fungera inomhus såväl som utomhus. Tanken är att man ska kunna ställa dem på ett bord eller en bänk. Stommen är en fruktlåda i träspån som jag fått i livsmedelsaffären. Banderollerna med "Popcorn" respektive "Ballonger" har jag häftat fast med häftpistol. Samma sak gjorde jag med pinnarna som håller uppe den översta vimpelgirlangen. Jag blev väldigt nöjd med stånden och lillebror har redan bokat in dem till sitt kalas i augusti.

This Tuesday I am organising a summer party at school. An other parent is helping me and in order to make our kids feel a bit more involved they are going to sell popcorn and balloons to their class mates. I have made tickets the kids can use to buy popcorn and balloons from the popcorn and balloon stands, where my son and his friend are supervising the buisness.
Today I made the stands, from two fruit containers I picked up at the grocery store. I am really pleased with how they turned out and my youngest has allready decided to use them at his birthday party in August.





 .

5 kommentarer:

  1. Hur fint som helst! Jag imponeras ständigt av din påhittighet och kreativitet!

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Jag vill också ha ett popcornstånd!

    SvaraRadera
  3. This is such a creative and cool idea - hope they sell a lot of popcorn!

    SvaraRadera
  4. otroligt gulligt och roligt! perfekt för ett kalas :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...