tisdag 4 oktober 2011

Hemstilat


Så har jag äntligen lyckats få tag på ett nummer av nya tidningen Hemstilat - inredning för dig som själv skapar stilen. Jag har ju svårt att förhålla helt objektiv till den, eftersom jag fått äran att vara med på ett hörn - eller snarare en halvsida - och presentera min blogg och min favorit-inredningspryl. När tidningen blivit lite mer varm i kläderna tror jag dock att den kommer bli ett fantastiskt bra komplement till det ganska homogena utbud som finns idag när det gäller svenska inredningstidningar. I detta numret satsades en hel del på gör-det-själv-idéer, men den varan skulle jag vilja ha ännu mer av. Kanske exempelvis med utgångspunkt i reportage hos kreativa personer med en utpräglad inredningsstil.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med å være representert i et tidskrift som helt sikkert kommer til å bli en suksess. Gjøre innredninger selv er som du skriver noe vi vil ha mye mer av også her i Norge.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tyckte inte heller att de hemma-hos-reportage som var i detta nummer var så speciella, det skulle vara roligt med hem som sticker ut lite mer. Men jag gillar tidningen, det känns som att den ändå fyller en nisch. Kul att du fick vara med på ett hörn tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Spännande med en ny tidning! Den ska jag spana in. :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, så kul! Tror inte man får tag på den tidningen här som jag bor, men den låter ju spännande.

  SvaraRadera
 5. Kul att du fick va med i första numret. Nu har jag läst om den på så många bloggar att jag nog faktiskt måste gå ner och köpa mig ett nummer. Jag blir ju lite nyfiken på den här nya tidningen!

  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Kul med artikeln! Duktiga du!! :)

  Ja, snart får du komma in i julstämningen! Ser fram emot att höras då och se vad du skapar, gissar på stor dåd ;)

  kram
  Helena

  SvaraRadera
 7. Så roligt att du är med där! Grattis! Hoppas att många nya läsare hittar hit nu.

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...