fredag 25 november 2011

Önskar er en fin adventshelg!


Det flesta adventssakerna är nu uppe i form av stjärnor och ljusstakar, liksom min lilla kitschiga julby som barnen älskar. Själv firar jag inte första advent hemma utan åker istället iväg på en efterlängtad weekend med fem kära vänner. Vi är sex små gummor som ska gå på marknaden uti Nora och bara umgås och ha det trevligt.

Hur firar du första advent?

8 kommentarer:

 1. Men så mysigt att ni ska till Nora. Jag var där för första gången i våras - på pralinkurs. Och jag blev alldeles förälskad i den mysiga lilla stan. Hoppas att ni får en underbar adventshelg!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Detsamma! Ha så mysigt i Nora (eller det kanske bara var en metafor). :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får det härligt. Själva tar vi oss, traditionsenligt över E20 å provsmakar julmat innan det bär av in för att kika på tomtar å ta lotter. Fast så kom jag på... jag kommer åka åt andra hållet vid 16-tiden för att jobba :/

  SvaraRadera
 4. Det låter jättemysigt, ha det så kul i Nora! Jag ska baka pepparkakor för fullt och testa vilken deg som är godast och så ska vi renovera ett badrum. Typisk första advent! ;)

  SvaraRadera
 5. Men det låter ju som det ultimata sättet att fira advent på!!! Underbar stjärna. ha det så kul och mysigt. Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Menåååh så mysigt och roligt!, ha det toppen!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 7. Önskar dig detsamma!!
  Kramkram

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag hittade din blogg via pysselstafetten, och nu har jag suttit och dreglat alldeles för länge... ;) Många härliga saker!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...