söndag 31 juli 2011

DIY: Vägskyltar


Tuppen har länge klagat över att det är för rörigt och otryggt på vår gård. Det far runt fyrhjulingar, bilar och traktorer utan någon som helst ordning och detta gör hönorna väldigt oroliga. Så när jag såg Denices superfina vägskyltar med bra beskrivning förstod jag att jag hade hittat en lösning på trafikproblemet.

 
.

5 kommentarer:

 1. Det måste ju vara den perfekta lösningen!;))

  Ha en skön söndag!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 2. hahahaha så rackarns bra!

  SvaraRadera
 3. Hehe, det är humor det :) Underbar blogg du har! Gillar själv att pyssla och skapa de mest olika ting, men dina projekt du visar här håller ju en härligt hög kvalite, eller vad man ska säga. Riktigt härlig inspiration!

  SvaraRadera
 4. åh vilken rolig ide´!! Hoppas att hönorna hittar rätt nu!
  Som svar pådin fråga några inlägg tidigare (jag har varit på semester en vecka och inte hunnit in så mycket på bloggen): Jag läser din blogg för att den bjuder på massor av pysselinspiration, i stort och smått, och det varvas med ett skönt sätt att se på livet (med humor), t.ex. som i inlägget ovan. Det känns som att du kan konsten att njuta av det lilla i livet. Sedan att du verkar ha samma smak som mig i mycket påverkar också. Härligt också att få ta del av er trädgårdsresa till England.
  Ha en skön dag!
  Ullis

  SvaraRadera
 5. Vad fina de blev :-) Mina barn leker faktiskt rätt mycket med skyltarna, eller, de ställer ut dem innan de börjar dr runt med bobbycar och och cykel ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...