lördag 14 januari 2012

Going nuts


Min frukost varje dag består av fil, rostade nötter och frön samt bär eller russin. Jag har blivit i det närmaste beroende av det och eftersom det känns som ett ganska sunt beroende bejakar jag det mer än gärna. Igår var det dags att rosta en ny omgång: hasselnötter, mandlar, cashew, pumpafrön, solrosfrön och psylliumfrön. De senare rostade jag inte utan hällde i på slutet tillsammans med underbara gröna russin som jag hittade på Willy i veckan. Sådana russin upplevde jag för första gången när jag besökte en vän i Kina, i provinsen Xinjiang. Har man smakat dem är det svårt att gå tillbaka till de vanliga bruna. Nötterna och russinen förvara jag i den fina burken jag fick av äldsta sonen i julklapp.



7 kommentarer:

  1. Åh så underbart gott! Älskar nötter i alla dess former och bär. russinet lät gott, finns de på willys i alingsås tro? Måste prova
    Ha en fin lördagskväll!
    Kram malin

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott med hemmagjort!!
    Och vad fint mobilskalet blev i tidigare inlägget!!! Mycket smart!! Kanske för att det var till en smartphone?! Höhö!

    Jo, det kan jag tala om att dessa köttbullar har lagats några gånger. Efter recept och utan. Ibland har dom tvingats in i ansiktet och ibland har dom åkt i soporna!
    Vad jag gjorde annorlunda nu..? Don´t jag vet!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar nötter mums : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Vad gott det lät, bra att du påminner mig har ju helt glömt bort hur gott det är att rosta en massa frön och nötter...Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. Nötter är ju både gott och nyttigt. Kul att kollat min blogg och ljusstakarna är köpta, gjorda i betong. Vart minns jag inte men fina är de tycker jag med. Kram Pia

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad fiffig du är!!! Och vi har samma frukostsmak! Blir medlem på en gång! Ha en skön söndag! Anna

    SvaraRadera
  7. Hemgjord musli är absolut bäst. Vilken gullig burk:)
    Kram Annika

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...